keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Uutta kotitallia

Huhhuh. Viime ajat ovat olleet jotenkin todella hetkisiä, eikä bloggaaminen jotenkin innostuta. Olen henkisesti hieman väsynyt, mutta onneksi juuri (perjantaina) alkoi loma, niin voi sitten olla vain rauhassa. Nytkin olen jo hieman virkistynyt vihdoin ja ajattelin, että voisihan tässä kirjoittaa vaikka niistä kotitalleista jotain. Myös uusia alua, Jorvik City tuli tässä viikko - pari sitten, ilmeisesti monien tehtävien kera, joita en ole jaksanut tehdä. Ehkä hieman myöhemmin sitten. Postausta siitäkin tulee jossain vaiheessa kyllä.



Tänään on sitten myös päivitys, jolta odotan uusia mustangien värejä. Niiltähän löytyy paljon eri väri vaihtoehtoja, joten luulisi, että edes joitakin erikoisia värejä löytyisi.

Kuitenkin, tämän postauksen aihehan ovat kuitenkin uudet kotitallit. Itse ostin melkein heti 18 karsinan tallin, joten sen verran hevosia sinne nyt mahtuu. Uudet tallit ovat todella kivat, tilavat, siisti ja uusi laidunkin on tosi kätevä ja helppokäyttöinen, paitsi, että kaikki hevoset pitäisi hoitaa joka päivä joko itse, tai hoitajan avulla. Itse en oikein tästä systeemistä tykkää, sillä haluaisin säästää star coinsseja muuhun tarkoitukseen, mutta toisaalta, muutama kymmentä coinssia viikossa ei ole niin paha. En myöskään ymmärrä, että se yksi karsina on aina varatu hevoselle jolla ratsastaa, sillä itse haluan, että jokaisella on oma karsina joka pysyy.










Uusin hevoseni Sunhill

Muuta ei minulla taida olla nyt heti sanottavaa, joten nähdään seuraavassa postauksessa Jorvik Cityn kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti